Нові форми реєстраційних карток

02.11.2015 р. Міністерством юстиції України, відповідно до частини другої статті 7 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» та пункту 10 Положення про Міністерство юстиції України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02.07.2014 р. № 228, видано наказ № 2140/5 «Про затвердження форм реєстраційних карток».

Зазначеним наказом затверджені нові форми реєстраційних карток, заповнення та подання яких державному реєстратору здійснюється у випадках, передбачених Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» - під час заснування (реєстрації) та ліквідації юридичних і фізичних осіб - суб'єктів господарювання, внесенні до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців змін до відомостей про них.

З моменту видання згаданого наказу втрачає чинність наказ Міністерства юстиції України від 14.10.2011 р. № 3178/5 «Про затвердження форм реєстраційних карток», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 19.10.2011 року за № 1207/19945 (зі змінами).

Правова та технічна інспекції

праці ФПУ

Інформація станом на 30.11.2015 р.